Ingrediente
2 roșii mari de grădină
1 ceapă rosie
100gr brânză albastră (Dorblu classic)
2 linguri ulei de măsline extra virgin
1 lingură oțet de mere
1 linguriță zahăr brun
Sare roz de Himalaya
Piper mozaic proaspăt măcinat (opțional)
Mod de preparare
Rosiile și ceapa se taie în funcție de preferințe și se pun într-un bol pentru salată. Într-un bol mic se adaugă uleiul de măsline, oțetul de mere, zahărul brun, sare și piper în funcție de preferințe. Eu am adăugat și puțin piper mozaic proaspăt măcinat, puteți renunța la el, dacă nu îl agreați. Se amestecă bine ingredientele până se topește zahărul, apoi se toarnă dressingul obținut peste roșii și ceapă. Se amestecă pentru omogenizare. Înainte de servire se adaugă bucăți de brânză albastră. Este delicioasă 😋