Ingrediente
10 cartofi roșii
1 ceapă roșie
1 conservă anghinare în ulei aromat
2 linguri capere
100gr măsline verzi fără sâmburi
1 lingură oțet de mere
Sare roz de Himalaya
Piper mozaic proaspăt măcinat
Mod de preparare
Cartofii se fierb în coajă. Se curăță și se taie în funcție de preferințe. Ceapa se curăță, se spală și se taie mărunt. Într-un bol se adaugă cartofii, ceapa tăiată mărunt, măslinele verzi tăiate rondele și anghinarele. Caperele se trec prin jet de apă rece, apoi se adaugă în salată. Eu am folosit capere în saramură.
Se condimentează cu sare și piper în funcție de preferințe. Eu am folosit anginare în ulei aromat și am utilizat 2-3 linguri din uleiul aromat pentru prepararea salatei. Dacă nu folosiți anghinare în ulei, puteți adăuga 2-3 linguri de ulei vegetal. Se adaugă otetul de mere și se amestecă ușor pentru îmbinarea aromelor.
Este delicioasă și foarte sățioasă 😋