
Ingrediente
2 păstrăvi
1 zucchini
Sucul de la 2 lămâie
100ml vin alb sec
2 linguri ulei de măsline extra virgin
Sare roz de Himalaya
Piper mozaic proaspăt măcinat
Piper cu lămâie
Rozmarin uscat


Mod de preparare
Peștele se curăță de solzi, se spală, se tamponează cu un șervețel absorbant, apoi se condimentează cu sare și piper în funcție de preferințe, atât în exterior cât și în interior. Apoi se pune într-o tavă cu cele 2 linguri de ulei de măsline.

Zucchini se spală foarte bine, se curăță de codițe și se taie în funcție de preferințe. Se adaugă în tavă în jurul peștilor. Se prepară un amestec din sucul de lămâie, vin alb, sare, piper în funcție de preferințe. Se toarnă amestecul obținut în tavă peste pești și zucchini. Se presară puțin rozmarin și opțional puțin piper cu lămâie.

Se pune tava în cuptorul preîncălzit la 180° pentru 25-30 de minute. Este delicios 😋
