Macaroane cu pesmet 😋


Ingrediente
250gr penne integrale
200gr pesmet
6 linguri zahăr brun
100gr unt 82% grăsime
1 linguriță scorțișoară
1 linguriță sare roz de Himalaya
Pentru servire
Gem de căpșuni


Mod de preparare
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe pachet împreună cu o linguriță de sare. Puteți folosi orice tip de paste. Eu am ales pennele integrale. Într-o cratiță se pune untul la topit. Apoi se adaugă pesmetul și se lasă până se rumenește frumos, amestecând des. Apoi se stinge focul și se adaugă zahărul brun și scorțișoara. Se amestecă ușor pentru îmbinarea aromelor. Pastele fierte și scurse de apa se amestecă în compoziția de pesmet. În funcție de preferințe puteți adăuga mai mult sau mai puțin zahăr. Eu vă recomand zahărul brun. Pentru servire am ales gemul delicios de căpșuni preparat de mama 😋

Share

Lasa un comentariu