Ingrediente
100gr brânză proaspătă de capră
1/2 salată iceberg
50gr afine
1 lingură semințe de susan negru
1 lingură semințe de susan alb
2 linguri merișoare confiate măcinate
3 linguri ulei de măsline extra virgin
3 linguri oțet balsamic
1 lingură miere de albine
Sare roz de Himalaya
Piper mozaic proaspăt măcinat
Mod de preparare
Brânză proaspătă de capră se face biluțe și se trece printr-un amestec de susan alb, negru și merișoare confiate măcinate. Apoi se pun biluțele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se pune în cuptorul preîncălzit la 250° pentru 5 minute sau până când începe să se topească ușor brânza.
Între timp se taie salata iceberg fâșii. Se prepară un dressing din uleiul de măsline extra virgin, mierea de albine, oțetul balsamic, sare și piper în funcție de preferințe. Se toarnă dressingul peste salată. Se adaugă afinele și se amestecă pentru omogenizare. Apoi se scot biluțele de brânză din cuptor și se adaugă peste salată. Delicios 😋