Mazăre scăzută cu piept de pui 😋


Ingrediente
200gr piept de pui
450gr mazăre fină congelată
5 morcovi baby
2 linguri pastă de ardei roșu homemade
2 foi de dafin
1 cățel de usturoi
4 linguri roșii pasate bio
3 linguri ulei de răpiță
Sare roz de Himalaya
Piper mozaic proaspăt măcinat
1 linguriță pătrunjel verde uscat


Mod de preparare
Într-o cratiță se pune uleiul și pieptul de pui tăiat cubulețe. Se lasă la fript în suc propriu aproximativ 15-20 de minute. Se condimentează cu sare și piper în funcție de preferințe. Se adaugă morcovii tăiați rondele, pasta de ardei, foile de dafin și mazărea congelată. Se amestecă pentru omogenizare.

Se lasă la fiert la foc mediu adăugându-se aproximativ 200ml apă. Când mazărea și carnea sunt gătite se adaugă usturoiul pisat și rosiile pasate. Se mai lasă 5-10 minute, apoi se adaugă pătrunjelul verde uscat. Se amestecă pentru omogenizare și se potrivește cu sare dacă este cazul.

Share

Lasa un comentariu