Legume cu ciuperci brune la cuptor 😋


Ingrediente
2 cartofi dulci
5-6 baby morcovi
5 ardei fără semințe
1/2 dovleac
2 morcovi
5-6 cartofi medii
Câteva roșii cherry mix
200gr ciuperci champignon brune
1 zucchini
1 linguriță sare roz de Himalaya
Piper mozaic proaspăt măcinat
1/2 linguriță Piper cu lămâie
3-4 linguri ulei de răpiță
1/2 linguriță cimbru uscat
150-200 ml apă rece

Mod de preparare
Roșiile cherry, ardeii și morcovii baby sw spală foarte bine. Cartofii se curăță, se spală și se taie jumătăți. Zucchini se spală, se curăță de codiță și se taie sferturi. Morcovii se curăță, se spală și se taie rondele. Ciupercile se spală foarte bine și se taie jumătăți. Cartofii dulci se curăță și se taie rondele. Dovleacul se curăță de coajă și se taie felii. Se pun legumele într-o tavă.

Se toarnă uleiul. Se condimentează cu sare și piper în funcție de preferințe, piper cu lămâie și cimbru. Se toarnă apa.

Se acoperă tava cu folie de aluminiu și se pune în cuptorul preîncălzit la 200° pentru o oră. Apoi se scoate folia și se mai lasă tava în cuptor 5-10 minute.


Share

2 Replies to “Legume cu ciuperci brune la cuptor 😋”

Lasa un comentariu