Ingrediente
150gr pene ecologice din faină de hrișcă
200gr căpșuni
200gr ananas cuburi
100gr baby spanac
50gr caju crud
50gr merișoare confiate
Pentru dressing
Sucul de la o jumătate de portocală
100gr iaurt grecesc
1 lingură muștar Dijon
4 linguri ulei de măsline extra virgin
3 linguri oțet de mere
2 linguri miere crudă de zmeură
2 lingurițe mac
Optional sare roz de Himalaya și piper mozaic proaspăt măcinat în funcție de preferințe
Mod de preparare
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Puteți folosi pastele preferate. Într-un bol se adaugă spanacul, cubulețele de ananas, căpșunii tăiați sferturi, pastele fierte și scurse de apă, caju-ul și merișoarele. Se prepară dressingul prin amestecarea tuturor ingredientelor într-un borcan cu capac. Se toarnă dressingul peste salată și se amestecă foarte bine pentru omogenizare. Opțional puteți adauga puțină sare și piper proaspăt măcinat 😋