Ingrediente
1/2 pepene galben
100gr brânză albastră
5 felii Prosciuto Crudo
1/2 salată iceberg
Câteva roșii cherry galbene, rosii și kumato
1/2 ardei gras roșu
1 ceapă roșie mică
Sucul de la o lămâie
2 linguri ulei de măsline extra virgin
2 lingurițe de miere
Sare roz de Himalaya
Piper mozaic proaspăt măcinat
1/8 linguriță harissa
Mod de preparare
Pepenele galben se curăță de semințe și coajă și se taie cubulețe. Eu am desprins miezul cu o linguriță pentru că am folosit coaja pentru plating 🙂 Roșiile cherry se spală și se taie jumătăți. Ardeiul se spală și se taie cubulețe. Ceapa roșie se curăță, se spală și se taie peștișori. Salata iceberg se taie fâșii. Brânza albastră se taie cubulețe. Prosciuto Crudo se rupe fâșii. Se pun toate ingredientele într-un bol și se amestecă.
Apoi se prepară un dressing din uleiul de măsline extra virgin, sucul de lămâie, miere, sare și piper în funcție de preferințe. Se adaugă peste salată și se amestecă pentru omogenizare.