Salată Tabouleh cu quinoa neagră, merișoare și caju


Ingrediente
100gr quinoa neagră
2 legături pătrunjel verde
50gr merișoare confiate
50gr caju
Sare roz de Himalaya
Sucul de la o jumătate de lămâie
2 linguri ulei de măsline extra virgin


Mod de preparare
Quinoa neagră se trece printr-un jet de apă rece, apoi se pune la fiert pentru 25-30 de minute în apă cu o linguriță rasă de sare. Când e fiartă quinoa neagră, se stinge focul, se adaugă merișoarele confiate. Se amestecă pentru omogenizare, se acoperă cu un capac și se lasă la răcorit.

Patrunjelul verde se spală și se taie mărunt. După ce s-a răcorit, quinoa se pune într-un bol pentru salată. Se adaugă pătrunjelul verde, sucul de lămâie și uleiul de măsline extra virgin. Se amestecă pentru omogenizare. Se adaugă nucile caju și se potrivește cu sare în funcție de preferințe. Se mai amestecă o dată pentru omogenizare.

Share

Lasa un comentariu