Pui Shanghai 😋


Ingrediente
500gr piept de pui
4 linguri sos de soia
4 linguri amidon de porumb
1 lingură de muștar
2 ouă
1/2 sare roz de Himalaya
3 lingurițe susan alb
1 linguriță susan negru
Ulei de răpiță pentru prăjit


Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fâșii. Se pune într-un bol. Se adaugă 3 linguri sos de soia. Se amestecă bine pentru omogenizare. Se lasă timp de 15-20 minute.

Între timp se pregătește aluatul pentru puiul Shanghai. Într-un bol se amestecă cu ajutorul unui tel ouăle, mustarul, 1 lingură sos de soia, amidonul, semințele de susan alb și negru, sarea. Se ia câte o fâșie de piept de pui și se trece prin aluat, apoi se pune în uleiul încins și se frige la foc mediu pe ambele părți până se rumenește frumos. Apoi se scoate pe un șervețel absorbant. Sunt delicioae alături de un sos de chilli dulce picant 😋

Share

Lasa un comentariu