Ingrediente:
14 biscuiți digestivi
100gr unt topit
400gr cremă de brânză
2 ouă mari sau 3 medii
1/2 cană smântână
1/4 cană zahăr
1 linguriță esența de vanilie
Ciocolată topită
Căpșuni
Mod de preparare
Se zdrobesc biscuiții si se amestecă cu untul topit. Se tapetează o tavă de brioșe cu hârtii pentru copt brioșe. Se adaugă câte o lingură din amestecul de biscuiți și unt topit. Se presează. Apoi se pune deoparte și se prepară crema. Se mixează crema de brânză, apoi se adaugă ouăle, smântâna, zahărul și esența de vanilie. Se amestecă pentru omogenizare. Se adaugă crema obținută peste biscuiți. Se pune tava în cuptorul preîncălzit la 160° pentru 20 de minute. Apoi se scot din cuptor. Se lasă puțin la răcit și se pun în frigider cel puțin 2 ore. Apoi se decorează cu ciocolată topită, căpșuni și bombonele 😋
Mai multe poze delicioase… 😋
One Reply on “Brioșe cu Pasiune (brioșe cheesecake) 😋”