Ingrediente
Câteva bucăți brownie (dați un search pe blog pentru rețeta de brownie)
200gr cremă de brânză
200gr smântână pentru frișcă neîndulcită
50gr zahăr pudră
3 kiwi
1 crenguță coacăze roșii
8 afine
1 nectarină
3 linguri zahăr
Mod de preparare
Cele 3 kiwi se curăță, se spală și se taie cubulețe. Nectarina se spală și se taie cubulețe. Afinele și coacazele roșii se lasă întregi.
Se pun într-un bol și se adaugă cele 3 linguri de zahăr, se amestecă și se lasă timp de 30 minute până când se topește zahărul.
Între timp se mixează frișca lichidă împreună cu zahărul pudră. Se adaugă crema de brânză și se mixează pentru omogenizare. În boluri de sticlă sau în pahare pentru desert se pun bucăți de brownie.
Se adaugă fructe și sirop peste bucățile de prăjitură.
Apoi se adaugă crema obținută din amestecul de frișcă lichidă, zahăr pudră și cremă de brânză.
Se decorează în funcție de preferințe. Apoi se lasă la frigider minim 30 de minute înainte de servire 😋
Mai multe poze delicioase…