
Ingrediente:
1-2 legaturi morcovi micuți sau baby carrots
1/4 cană ulei de măsline
1/4 cană oțet balsamic
Sare roz de Himalaya
Piper proaspăt măcinat
1 linguriță usturoi granulat
Pătrunjel verde pentru decor

Mod de preparare
Morcovii se spală foarte bine cu un burete de bucatarie nou… utilizați partea abrazivă… dacă doriți puteți sa îi curățati… într-un bol se amestecă restul ingredientelor și se toarnă peste morcovi. Se amestecă foarte bine. Apoi se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, pe un singur strat și se pune tava în cuptorul preîncălzit la 200° pentru 30 minute. Se decorează cu patrunjel verde… Opțional puteți adăuga în amestecul de oțet balsamic 2 linguri de sirop de arțar. Mie îmi plac mai mult fără sirop de arțar… 🙂

One Reply on “Morcovi copți cu usturoi și oțet balsamic 😋”