Brioșe cu cremă de brânză, parmezan, cimbru și măsline verzi 😋

În această minunată seară m-am decis să fac brioșe aperitiv cu cremă de brânză, parmezan, cimbru și măsline verzi pentru micul dejun de mâine, dar le-am transformat rapid în cină imediat ce le-am scos din cuptor 😅

Brioșă cu cremă de brânză, parmezan, cimbru și măsline verzi pentru mămici 😋
Brioșă cu cremă de brânză, parmezan și cimbru… fără măsline pentru copii pretențioși 😅
Super pufoase 😋


Ingrediente
Pentru 6 brioșe mari sau 12 brioșe mai mici
200gr cremă de brânză
200gr faină
100ml lapte
75gr parmezan ras
50ml ulei de măsline extra virgin
1 linguriță praf de copt
2 ouă mari
1 praf de sare
1 praf de piper
1/3 linguriță cimbru uscat
Câteva măsline verzi


Mod de preparare
Se bat ouăle cu ajutorul unui mixer. Se adaugă laptele, uleiul, crema de brânză. Se amestecă foarte bine pentru omogenizare. Se adaugă faina, praful de copt. Se amestecă apoi se adaugă parmezanul și condimentele. Se pregătește o tavă pentru brioșe. Eu am folosit o tava pentru brioșe mari din silicon. Se umple fiecare formă cu 3/4 aluat. Eu le-am umplut 🙂 Se pun măsline verzi. Eu am făcut câteva și fără măsline pentru copii pretențioși😊

Se pune tava în cuptorul preîncălzit la 180° pentru aproximativ 15-18 minute. Se face textul scobitorii. Sunt pufoase și delicioase 😋 După răcire se pot păstra în frigider pentru 1-2 zile.

Și le-am făcut și plating 😊
Share

Lasa un comentariu