Ciuperci umplute „Pizza” 😋

Ingrediente:
4 ciuperci medii
2 linguri ulei de măsline extra virgin
4 lingurițe ketchup
Câteva măsline verzi fără sâmburi
4 felii salam uscat
100gr mozzarella proaspătă
Sare roz de Himalaya
Piper proaspăt măcinat


Mod de preparare
Ciupercile se curăță, se spală, se tamponează cu un șervețel absorbant. Se ung pe ambele părți cu ulei de măsline extra virgin cu ajutorul unei pensule pentru bucătărie. Se sărează și se piperează în funcție de preferințe. Se pun într-o tavă și se pune în fiecare ciupercuță câte o linguriță de ketchup, bucățele de salam și rondele de măsline verzi. Se pun în cuptorul preîncalzit la 180° pentru 10 minute.

Apoi se scot și se pun feliile de mozzarella proaspătă în fiecare ciupercuță. Se mai adaugă câteva bucățele de salam și rondele de măsline verzi pe fiecare ciupercuță.

Apoi se pune înapoi tava în cuptor pentru alte 10 minute până se topește mozzarella.

După ce le-am scos din cuptor am presărat puțină harissa, un condiment picant pe care l-am descoperit în această vară în Tunisia.

Share

Lasa un comentariu