
Ingrediente:
6 felii bacon
1 lingură ulei de măsline extra virgin
1 ceapă
4 cartofi roșii
1 conopidă medie
7 căni de apă fierbinte
200ml smântână pentru gătit
Sare roz de Himalaya
Piper în 4 culori proaspăt măcinat
1 conservă porumb dulce crocant
1 lingură pătrunjel verde tocat
Mod de preparare
Într-o tigaie se prăjeste baconul până se rumenește frumos și devine crocant. Apoi se scoate pe un șervețel absorbant. Se adaugă o lingură de ulei de măsline peste grăsimea scursă de la bacon și se soteaza ceapa tăiată cubulețe până se înmoaie puțin. Se adaugă cartofii tăiați cubulețe și buchetele de conopidă. Apoi cele 7 căni de apă fierbinte. Se condimenteaza cu sare și piper și se lasă până dă în clocot. Apoi se adaugă smântâna pentru gătit. Se reduce focul și se lasă la fiert până când cartofii și conopida sunt gătite (aproximativ 15-20 minute). Apoi se mixează supa și se potrivește cu sare și piper. Pentru servire se adaugă porumb dulce crocant, crispy bacon și pătrunjel verde.
