Ingrediente
2 legături leurdă
1 conservă fasole albă
5 cepe verzi
4 ridichi
1/4 ardei gras roșu
1/2 castravete fabio
1 conservă mică porumb dulce
Câteva roșii cherry
Sucul de la o lămâie
5 linguri ulei de măsline extra virgin
Sare roz de Himalaya
Piper mozaic proaspăt măcinat
Mod de preparare
Într-un bol se adaugă ceapa verde, ridichile, castravetele și ardeiul gras roșu tăiate în funcție de preferințe. Leurda se spală sub jet de apă rece și se taie fâșii, apoi se adaugă peste celelalte legume.
Se amestecă ușor, apoi se adaugă fasolea albă și porumbul scurse în prealabil de apa din conservă.
Se condimentează cu sare și piper în funcție de preferințe. Se adaugă sucul de lămâie și uleiul de măsline și se amestecă ușor pentru omogenizare și îmbinarea aromelor.
Salata de leurdă cu fasole și porumb este sănătoasă și foarte delicioasă 😋