Spumă de coacăze roșii (strugurei) 😋


Ingrediente
3 albușuri de ou
180° zahăr pudră
200gr coacăze roșii
4 linguri zahăr brun
1 lingură suc de lămâie
Sirop de curmale bio pentru decor (opțional)


Mod de preparare
Coacăzele roșii se spală foarte bine și se curăță de codițe. Apoi se pun într-un bol și se amestecă cu zahărul brun. Se lasă câteva minute până se topește zahărul. Apoi se pun în vasul unui tocător cu cuțite și se mărunțesc.

Albușurile la temperatura camerei se mixează la viteză mare cu ajutorul unui mixer până apar vârfuri moi. Apoi se adaugă pe rând câte o lingură de zahăr pudră mixându-se foarte bine după fiecare lingură de zahăr pudră. La final se adaugă o lingură de suc de lamâie. Apoi când spuma e gata se adaugă pe rând câte o lingură din sosul de coacăze. Înainte de servire lăsați spuma de coacăze roșii la frigider 15-20 de minute. Pentru decor am folosit un strop de sirop de curmale bio 😋

Rețeta de Spumă de căpșuni o găsiți aici

Share

Lasa un comentariu