Prăjitură raw-vegan 😋


Ingrediente
4 banane bio
15 linguri fulgi de cocos
4 linguri migdale crude decojite
1 lingură cacao neagră sau pudră de roșcoave
Sirop de curmale bio (Opțional)


Mod de preparare
Bananele se decojesc și se pasează cu ajutorul unei furculițe până se obține un piure.

Se adaugă fulgii de cocos și se amestecă pentru omogenizare.

Migdalele se zdrobesc grosier sau în funcție de preferințe cu ajutorul unui robot de bucătărie, apoi se adaugă în compoziție și se mai amestecă o dată pentru omogenizare.

Se tapetează o tavă mai mică (10cm) cu folie alimentară și se pune jumătate din compoziție. Se nivelează frumos.

Apoi se adaugă lingura de cacao sau pudră de roșcoave în compoziția rămasă și se amestecă pentru omogenizare.

Se adaugă și compoziția de cacao peste primul strat și se nivelează frumos.

Se acoperă tava cu folie alimentară și se lasă la frigider câteva ore. Eu am lasat-o pe timpul nopții.

Apoi se scoate prăjitura cu ajutorul foliei alimentare.

Se feliază în funcție de preferințe. Se poate servi cu diferite siropuri pentru deserturi vegane.

Eu am ales puțin sirop de curmale bio, iar băiețelul meu puțin mai mult sirop 😃 Sănătos și delicios 😋

Share

Lasa un comentariu