Ingrediente
8 cartofi noi fierți în coajă
1 legătura ceapă verde
1 legătură ridichi roșii
1 ceapă roșie
1/2 castravete
Câteva măsline verzi fără sâmburi
Sare roz de Himalaya
Piper mozaic proaspăt măcinat
4-5 linguri ulei de floarea soarelui
1 linguriță de oțet din vin roșu bio (opțional)
1 ou fiert (opțional)
Mod de preparare
Cartofii fierți în coajă, se curăță și se taie cubulețe. Ceapa verde, ceapa roșie, ridichile roșii și castravetele se curăță și se taie în funcție de preferințe. Oul se fierbe, se curăță de coajă și se taie în funcție de preferințe. Într-un bol se pun cartofii, ceapa verde, ridichile, măslinele și ouăle. Se condimentează cu sare și piper în funcție de preferințe.
Se adaugă uleiul și opțional oțetul, apoi se amestecă ușor pentru omogenizare. Delicios 😋