Cheesecake copt cu banane😋


Ingrediente
5-6 banane foarte coapte
550gr brânză de vaci (eu am folosit cu 9,7% grăsime)
1 ou
2 linguri de făină


Mod de preparare
Se scurge brânza de vaci și se zdrobește foarte bine cu ajutorul unui blender dacă doriți ca cheesecake-ul să fie mai fin. Eu am zdrobit-o puțin cu o furculiță, apoi am adăugat făina și oul și le-am amestecat cu un mixer de bucătărie. Bananele se mixează până devin piure, apoi se adaugă peste compoziția de brânză. Se amestecă pentru omogenizare și se pune compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie pentru copt. Eu am folosit una cu pereți detașabili.

Se pune în cuptorul preîncălzit la 180° pentru aproximativ 40 de minute până când se rumenește frumos.

E delicios simplu sau alături de dulceața preferată. Eu l-am savurat cu dulceață de trandafiri 😋 Despre mirosul din bucătărie nu vă scriu nimic, o să îl descoperiți dacă încercați rețeta 😊

Share

Lasa un comentariu