Fursecuri cu ciocolată 😋


Ingrediente
280gr făină
1 linguriță praf de copt
2 lingurițe amidon de porumb
135gr zahăr brun
100gr zahăr
170gr unt topit
2 ouă
2 lingurițe esența de vanilie
1 linguriță sare roz de Himalaya
180gr cipsuri de ciocolată neagră sau bucăți de ciocolată neagră 70% cacao


Mod de preparare
Se topește untul și se lasă câteva minute la răcorit, apoi se mixează împreună cu zahărul brun și alb. Se adaugă pe rând câte un ou și se mixează pentru omogenizare. Apoi se adaugă esența de vanilie și se mai mixează puțin. Într-un bol se amestecă făina cu amidonul, praful de copt și sarea. Se toarnă amestecul peste compoziția umedă și se mixează încet până veți obține un aluat mai consistent. Se adaugă cipsurile de ciocolată sau bucățile de ciocolată neagră și se amestecă ușor cu o spatulă.

Se acoperă compoziția cu folie alimentară și se pune în congelator pentru 20 de minute. Apoi se formează bile din aluat și se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se coc în cuptorul preîncălzit la 165° pentru 13 minute.

Share

Lasa un comentariu