Ciuperci brune umplute cu ouă de prepeliță, bacon și cașcaval 😋


Ingrediente:
5 ciuperci champignon brune mari
5 ouă de prepeliță
30gr bacon afumat
3 linguri cașcaval ras
1 linguriță pătrunjel verde
Sare roz de Himalaya
Piper proaspăt măcinat


Mod de preparare
Se spală foarte bine ciupercile. Se sărează puțin.

Se adaugă în fiecare ciupercuța bucățele de bacon. Se sparge cu grijă în fiecare ciupercuță câte un ou de prepeliță. Se presară cașcaval ras, sare și piper. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi se pune tava în cuptorul preîncălzit la 200° pentru aproximativ 20-30 minute până cand ciupercuțele și ouăle de prepeliță sunt gătite.

Se presară pătrunjel verde pe ciupercuțele proaspăt scoase din cuptor. Sunt delicioase cu roșii cherry 😋

Share

Lasa un comentariu