Salată de fenicul cu brânză proaspătă de capră


Ingrediente
1 mâna baby spanac
1 fenicul
6-8 ridichi roșii
O ceapă roșie medie
100gr brânză proaspătă de capră
2 linguri ulei de măsline extra virgin
1 lingură oțet balsamic
Sare roz de Himalaya
Piper mozaic proaspăt măcinat
Opțional 1 linguriță sirop de curmale


Mod de preparare
Feniculul se spală foarte bine și se taie fâșii cât mai subțiri. Se păstrează o frunză care se spală și se taie mărunt. Ridichiile se curăță de codițe, se spală și se taie rondele. Ceapa roșie se curăță, se spală și se taie mărunt. Într-un bol se pune spanacul, feniculul, ridichile și ceapa. Se condimentează cu sare și piper în funcție de preferințe. Se adaugă uleiul de măsline extra virgin și oțetul balsamic.

Se amestecă pentru omogenizare. La servire se adaugă brânză proaspătă de capră.

Share

Lasa un comentariu