Spaghete integrale cu sos bolognese­čśő


Ingrediente
500gr carne tocat─â amestec vit─â/porc
250gr spaghete integrale
500ml roșii pasate
1 lingur─â past─â de ardei
1/2 linguri╚Ť─â busuioc
1/2 linguri╚Ť─â oregano
Sare roz de Himalaya
Piper proasp─ât m─âcinat
2 linguri ulei de m─âsline extra virgin
2 linguri zah─âr nerafinat din trestie de zah─âr


Mod de preparare
Se pune uleiul ├«ntr-o crati╚Ť─â la foc mediu ╚Öi se adaug─â carnea tocat─â. Se las─â la foc mediu amestec├ónd din c├ónd ├«n c├ónd aproximativ 20-30 de minute p├ón─â c├ónd este g─âtit─â. Apoi se condimenteaz─â cu sare, piper. Se adaug─â pasta de ardei, oregano ╚Öi busuioc ╚Öi se amestec─â pentru omogenizare.

Apoi se adaug─â rosiile pasate ╚Öi se mai las─â la fiert la foc mediu spre mic ├«nc─â 5-10 minute. La final se adaug─â op╚Ťional cele 2 linguri de zah─âr.

Spaghetele integrale se fierb conform instruc╚Ťiunilor de pe pachet. Apoi se scurg de ap─â ╚Öi se adaug─â peste sos. Se amestec─â pentru omogenizare ╚Öi se mai las─â c├óteva minute pentru ├«mbinarea aromelor.

Op╚Ťional, ├«n momentul servirii pute╚Ťi pres─âra pu╚Ťin parmezan ras ­čśő

Share

Lasa un comentariu