Medalioane de vinete 😋


Ingrediente:
1 vânătă
Mozzarella proaspătă
Felii de șuncă
Parmezan
Ulei de măsline extra virgin
Pastă de tomate
Sare roz de Himalaya
Piper proaspăt măcinat


Mod de preparare
Vinetele se spală și se taie felii de aproximativ 1cm. Se pun feliile într-o tavă tapetata cu hârtie de copt. Se fac câteva taieturi pe feliile de vinete, se ung cu ulei de măsline si se sărează apoi se coc timp de 20 de minute în cuptorul preincalzit la 190°.

Apoi se scot si se formează medalioanele astfel: peste o felie de vânătă se pune o felie de șuncă, o felie de mozarella, apoi o alta felie de vânătă, o lingură de pastă de tomate, o alta felie de Mozzarella, Parmezan ras și peste o lingură de ulei de măsline. Apoi se pun iar în cuptor pentru încă 10 minute. Sunt delicioase 😋

Share

Lasa un comentariu