
Ingrediente
1/2 salată iceberg
1/2 pomelo roșu
140gr somon afumat
100gr șuncă crudă
30gr parmezan
3 linguri ulei de măsline extra virgin
Sucul de la 2 lămâi
Sare roz de Himalaya
3 lingurițe de miere de salcâm
Piper în 4 culori proaspăt măcinat


Mod de preparare
Pomelo se curăță de coajă și de învelișul alb. Se taie bucăți. Salata se taie fâșii. Se rupe șunca crudă cu mâinile. Somonul afumat se taie fâșii. Într-un bol se pune salata iceberg, pomelo roșu, somonul, șunca și parmezanul.

Se prepară un dressing din uleiul de măsline extra virgin, sucul de la cele 2 lămâi, miere și sare. Se adaugă peste salată.

Se condimentează cu piper în funcție de preferințe. Se amestecă salata pentru omogenizare. E delicioasă 😋


