Fursecuri Crinkles


Ingrediente
150gr faină
75gr cacao
140gr ciocolată neagră 70% cacao
90gr zahăr brun
3 ouă
1 linguriță esență de vanilie
100gr unt
100gr zahăr pudră
1 praf de copt
1 praf sare


Mod de preparare
Se amestecă într-un bol faină cu praful de copt, praful de sare și cacao. Ciocolata împreună cu untul se topește la bain marie. Se bat ouăle cu zahărul până când se topește zahărul. Se adaugă esența de vanilie și amestecul de unt și ciocolată topită. Se amestecă pentru omogenizare. Se adaugă amestecul de făină, praf de copt, sare și cacao pe rând. Se mixează încet, cu foarte multă grijă. Aluatul este foarte gros. Apoi se pune aluatul obținut 15 minute la congelator. Se modelează biluțe din aluat. Apoi se trec prin zahăr pudră. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, la distanță una de cealaltă. Se coc în cuptorul preîncălzit la 180° pentru 15 minute.

Sunt delicioase și se pot păstra în cutii închise 3-4 zile 😋

Share

2 Replies to “Fursecuri Crinkles”

Lasa un comentariu