Șnițele din piept de pui vesele și delicioase 😋

Ingrediente
1 piept de pui fără os
2 ouă
3 linguri făină
4 linguri pesmet auriu
Sare roz de Himalaya
Piper proaspăt măcinat
Ulei de răpiță sau de floarea soarelui pentru prăjit


Mod de preparare
Pieptul de pui se feliază. Se sărează și se piperează. Într-un bol se bat ouăle cu ajutorul unei furculițe, apoi se condimentează cu puțină sare și piper. Într-o farfurie se pune făină. În altă farfurie se pune pesmetul auriu. Se pune uleiul la încins într-o tigaie.

Se trec feliile de carne prin faină, apoi prin ou și apoi prin pesmet. Se frig în uleiul încins la foc mediu pe ambele părți, câte 4 minute pe fiecare parte.

Se servesc alături de diverse garnituri. Pentru băiețelul meu le-am decorat cu ketchup 😋

Share

Lasa un comentariu