Chilli con carne 😋


Ingrediente:
1 ceapă medie
2 căței de usturoi
3 linguri ulei de floarea soarelui
500gr carne tocată de vită
2 conserve fasole roșie
200gr pastă de tomate
1/2 ardei gras roșu
1/2 linguriță chimion
1/2 linguriță boia de ardei dulce
1/2 linguriță piper negru
1/2 linguriță chilli
1 linguriță sare
2 lingurițe pătrunjel verde tocat (eu am folosit pătrunjel verde uscat de data aceasta)
1 linguriță sos tabasco


Mod de preparare
Se curăță ceapa și usturoiul, se dau pe răzătoare mică și se sotează în uleiul de floarea soarelui câteva minute. Apoi se adaugă carnea tocată de vită și se lasă la prăjit, amestecându-se des până când își schimbă culoarea.

Se adaugă condimentele: sare, piper, chimion, boia de ardei dulce. Se amestecă pentru omogenizare. Apoi se adaugă ardeiul roșu tăiat cubulețe mai mici, pasta de tomate și fasolea roșie. Se lasă la fiert la foc mediu pentru aproximativ 15 minute, până când pasta de tomate scade. La final se adaugă sosul tabasco și pătrunjelul verde.

Share

Lasa un comentariu