Brânză camembert coaptă în cuptor 😋

Brânză Camembert, roșii cherry, usturoi, busuioc, ulei de măsline… toate coapte în cuptor și asezonate cu o reducție de oțet balsamic… un mic-dejun delicios 😋

Ingrediente:
200gr brânză camembert
10 roșii cherry tăiate în sferturi
1 lingură ulei de măsline extra virgin
1 cățel de usturoi pisat
Sare roz de Himalaya
Piper în 4 culori proaspăt măcinat
Busuioc proaspăt sau uscat
Reducție de oțet balsamic


Mod de preparare
Se pune brânza camembert într-o tavă mai mică pentru cuptor. Într-un bol se pun roșiile cherry tăiate sferturi, usturoiul pisat, uleiul de măsline, sare și piper în funcție de preferințe. Se amestecă pentru omogenizare și se așează frumos peste brânza camembert. Se presară puțin busuioc verde. Eu nu am avut și am folosit uscat. Apoi se pune tava în cuptorul preîncălzit la 200° și se lasă aproximativ 15-20 minute până când se topește brânza.

Se decorează cu reducție de oțet balsamic, obținută din 100ml oțet balsamic, fiert la foc mic timpbde 15 minute până când își reduce de 3 ori cantitatea. Se servește cu felii de baghetă proaspătă.

Share

Lasa un comentariu