Ingrediente:
200gr paste farfalle
2 castraveți
Câteva roșii cherry tăiate în jumătăți
1 ceapă roșie
1/2 ardei roșu
Câteva măsline kalamata fără sâmburi, tăiate în jumătăți
200gr feta
Sucul de la o lămâie
2 linguri oțet din vin roșu
1/4 cană ulei de măsline extra virgin
1/2 linguriță praf de usturoi
1/2 linguriță oregano
Sare roz de Himalaya
Piper în 4 culori proaspăt măcinat
Mod de preparare
Pastele se fierb conform instructiunilor și se scurg de apă. Castraveții se taie sferturi. Ceapa roșie se taie mărunt. Roșiile cherry se taie jumătăți, la fel și măslinele. Feta se taie cubulețe. Într-un bol se pun toate legumele, măslinele, feta și pastele. Din sucul de lămâie, oțetul din vin roșu, uleiul de măsline extra virgin, praful de usturoi, oregano, sare și piper se prepară un dressing prin amestecarea tuturor ingredientele. Apoi se adaugă dressingul peste salată. Se amestecă pentru omogenizare și se lasă 15minute înainte de servire 😋