Ingrediente:
Mix salată
Brânză proaspătă din lapte de vacă
Semințe de pin
Măsline asortate
30 ml ulei de măsline extra virgin
2 linguri Oțet din cidru de mere
1 1/2 linguriță muștar dulce
1 1/2 lingură sirop de arțar
1 lingură miere de albine
Sare
Piper proaspăt măcinat
1 felie de pâine
Mod de preparare
Se feliază brânza proaspătă de capră. Se porționează felia de pâine. Se adaugă câte o felie de brânză proaspătă pe fiecare bucată de pâine și se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se unge brânza proaspătă de capră cu puțin ulei de măsline și puțină miere și se pune tava în cuptorul preîncălzit la 200° funcția grill pentru 7-8 minute. Pentru dressing se amestecă uleiul de măsline, muștarul, siropul de arțar, oțetul, sarea și piperul. Semințele de pin se prăjesc puțin într-o tigaie cu puțină sare. Într-un bol se amestecă salata cu dressingul. Se aranjează pe o farfurie salata, se adaugă semințe de pin, măsline si toasturile scoase din cuptor.
E delicioasă alături de un pahar de vin roșu sec 😋