Ingrediente:
1 blat pizza
3 crenvurști
3 gălbenușuri de ou
50gr mozzarella rasă
Sare roz de Himalaya
Piper în 4 culori proaspăt măcinat
Mod de preparare
Blatul de pizza se taie cu ajutorul unei cani mai mari astfel încât să aveți 3 cercuri. Crenvurștii se crestează cu grijă și se aranjează frumos în mijlocul fiecărui cerc de aluat. Apoi se formează o floricică din aluat în jurul fiecărui crenvurști cu ajutorul unei scobitori, prin plierea aluatului în fiecare tăietură a crenvurștiului.
Se adaugă puțină mozzarella în fiecare floricică. Se pun floricele pe o tavă tapetata cu hârtie de copt. Se adaugă în fiecare floricică cu grijă cate un gălbenuș de ou. Se condimentează cu sare și piper în funcție de preferințe. Se pune tava în cuptorul preîncălzit la 180° pentru aproximativ 10 minute.