Aripioare de pui cu usturoi și parmezan 😋


Ingrediente:
12-14 aripioare fără vârfuri… puteti folosi si aripioare secționate… eu am vrut „inimioare” ☺
100gr unt
100gr parmezan ras
4-5 căței de usturoi
1 lingură pastă de ardei sau fulgi de ardei roșu
2 linguri pătrunjel verde tocat
Sare
Piper mozaic proaspăt măcinat
3 linguri ulei de măsline extra virgin


Mod de preparare
Aripioarele se pun într-un bol, se condimentează cu sare și piper în funcție de preferințe. Se adaugă uleiul de măsline și se amestecă bine, apoi se așează pe un grill sau pe o tavă tapetata cu hârtie de copt si se pun în cuptorul preincalzit la 200° pentru 50 minute.

Înainte cu câteva minute să scoateți aripioarele din cuptor, preparați sosul. Într-un bol amestecați usturoiul pisat, pătrunjelul verde tocat, fulgii de ardei, untul topit și parmezanul. Luați câte o aripioară și o treceți prin sos.

La servire puteți adăuga mai mult parmezan 🙂

Share

Lasa un comentariu