Legume la cuptor

Legumele și fructele colorate sunt o adevărată sursă de sănătate. Roșu, galben, portocaliu și mov sunt culorile pe care vi le propun azi în farfurie prin această rețetă delicioasă de legume la cuptor. #colorsinmyplate

Legume la cuptor
Ingrediente:
1 varză roșie medie
2 morcovi
1 kg cartofi roșii
Câteva roșii cherry
Sare roz de Himalaya
Piper proaspăt măcinat
3-4 linguri ulei de măsline extra virgin
1 linguriță cimbru uscat
100ml apă


Mod de preparare
Se curăță, se spală și se taie cartofii în sferturi. Morcovul se curăță și se taie rondele. Roșiile cherry se spală, dar se lasă întregi. Varza se taie felii mai groase. Se unge o tavă cu uleiul de măsline. Se adaugă legumele. Se condimentează cu sare și piper. Se presară cimbru uscat. Se adaugă apa. Apoi se acoperă tava cu folie de aluminiu. Se pune tava în cuptorul preincalzit la 180° pentru aproximativ 30 de minute sau până când sunt gătite legumele.

Share

Lasa un comentariu