Salată cu avocado și năut crocant
Ingrediente:
1 conserva naut
1 avocado
Sucul de la o lămâie
1 castravete mare
Cateva roșii cherry
Salata mix
Sare roz de Himalaya
Piper proaspăt măcinat
Ulei de măsline extra virgin
Mod de preparare
Năutul se scurge de apă se amestecă cu 1/2 linguriță sare roz de Himalaya, 1/2 linguriță boia se ardei dulce, 1/2 linguriță praf de usturoi și 2 linguri de ulei de măsline extra virgin. Apoi se aranjează într-o tavă și se pune în cuptorul preîncălzit la 200° pentru 25 de minute.
Într-un bol se pune salata mix, roșiile cherry tăiate jumătăți, avocado tăiat felii, și bucățile de castravete. Se adaugă năutul copt, sucul de lămâie și 2-3 linguri de ulei de măsline extra virgin. Se condimentează cu sare și piper în funcție de preferințe. Delicios 😋