Salată cu rucola, piersici și afine

O salată delicioasă cu piersici, rucola, fulgi de migdale, afine și reducție de oțet balsamic 😋 Ingrediente:
100gr rucola
2-3 piersici feliate
Câteva afine
Câțiva fulgi de migdale
Sare roz de Himalaya
Piper proaspăt măcinat
2 linguri ulei de măsline extra virgin
3 linguri reducție de oțet balsamic

Mod de preparare Într-un bol se pune rucola spălată și scursă de apă. Se condimentează cu sare și piper în funcție de preferințe. Se adaugă uleiul de măsline și o lingură reducție de oțet balsamic și se amestecă pentru îmbinarea aromelor. Reducția de oțet balsamic se obține prin fierberea unei cantități de oțet balsamic la foc mediu spre mic timp de aproximativ 15 minute până când scade cantitatea la jumătate, iar oțetul primește consistența unui sos.

Se adaugă feliile de piersici , afinele și fulgii de migdale. Se amestecă pentru omogenizare. Apoi se toarnă restul reducției de oțet balsamic. Este delicioasă 😋

Share

Lasa un comentariu