Fursecuri umplute cu cremă de brânză

Fursecuri umplute cu cremă de brânză prima încercare… compoziția ar fi fost suficientă pentru 8 fursecuri, dar cum mă pricep foarte bine la umplut fursecuri cu cremă, am făcut 5 perfect inegale 😃… dar foarte delicioase 😋 Și, tocmai pentru că au ieșit perfect inegale, am reușit să fac și un zen din ele pe post de plating… 😃

Fursecuri umplute cu cremă de brânză
Ingrediente:
Pentru crema:
200gr crema de brânză
1/2 cană zahăr pudră
1 praf de sare
Pentru compoziție:
50gr unt
1/2 cană zahar tos
1/4 cană zahar brun (eu am folosit zahăr nerafinat din trestie de zahăr)
1 ou mare
1linguriță esența de vanilie
1 cană plus 1/4 făină
1/4 cană cacao
1/2 linguriță praf de copt
1 lingură colorant alimentar roșu (opțional)
Mod de preparare
Se amestecă ingredientele pentru cremă într-un bol mic până se obtine o crema. Se acopera bolul cu folie alimentara si se pune în frigider pemtru 30 de minute.
Pentru compoziție: se mixeaza untul la temperatura camerei cu cele doua feluri de zahar. Se adaugă oul si esenta de vanilie. Se amesteca pentru omogenizare. Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Appi cacao. Si la final, opțional, colorantul alimentar. Se formeaza niste cercuri din alut în care se pun, de preferat, 2 lingurițe de cremă, apoi se formează o bilă… ca în poză… Se pun bilele formate într-o tavă tapetata cu hârtie de copt și se pune tava în cuptorul preincalzit la 180° pentru 15-17 minute.

Share

2 Replies to “Fursecuri umplute cu cremă de brânză”

Lasa un comentariu