Fursecuri umplute cu cremă de brânză

Fursecuri umplute cu cremă de brânză prima încercare… compoziția ar fi fost suficientă pentru 8 fursecuri, dar cum mă pricep foarte bine la umplut fursecuri cu cremă, am făcut 5 perfect inegale 😃… dar foarte delicioase 😋 Și, tocmai pentru că au ieșit perfect inegale, am reușit să fac și un zen din ele pe post de plating… 😃


Ingrediente:
Pentru crema:
200gr crema de brânză
1/2 cană zahăr pudră
1 praf de sare
Pentru compoziție:
50gr unt
1/2 cană zahar
1/4 cană zahar brun
1 ou mare
1 linguriță esența de vanilie
1 cană plus 1/4 făină
1/4 cană cacao
1/2 linguriță praf de copt



Mod de preparare
Se amestecă ingredientele pentru cremă într-un bol mic până se obține o crema. Se acoperă bolul cu folie alimentară și se pune în frigider pentru 30 de minute.
Pentru compoziție: se mixează untul la temperatura camerei cu cele doua feluri de zahăr. Se adaugă oul si esența de vanilie. Se amestecă pentru omogenizare. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt. Apoi cacao. Se formează niște cercuri din aluat în care se pun, de preferat, 2 lingurițe de cremă, apoi se formează o bilă… ca în poză…

Se pun bilele formate într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se pune tava în cuptorul preîncălzit la 180° pentru 15-17 minute.

Share

2 Replies to “Fursecuri umplute cu cremă de brânză”

Lasa un comentariu