Omletă la cuptor cu zucchini, somon afumat și sparanghel


Ingrediente:
Cateva fâșii de zucchini
100gr somon afumat
5 ouă
200ml smântână pentru gătit 35% grăsime
Sparanghel (eu am folosit conservat de data aceasta)
1 praf de nucsoara
Sare roz de Himalaya
Piper proaspăt măcinat
Unt pentru uns tava
Puțin parmezan ras
Patrunjel verde
Mod de preparare
Se unge o tavă cu unt. Se așează feliile de zucchini (ca în poză sau cum doriți). Se pune somonul afumat. Apoi sparanghelul. Ouale se bat cu ajutorul unei furculite. Se adaugă smântâna pentru gătit si condimentele. Se toarnă amestecul în tavă. Se adauga parmezanul ras. Se introduce tava în cuptorul preincalzit la 180° pentru 25-30 minute. Optional se presară patrunjel verde când e gata 😋

Share

Lasa un comentariu